Ağu

Okulumuz Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde, fenni ilimlerle birlikte manevi yönden gelişmiş nesiller yetiştirilmesinin amaçlandığı  "Hafızlık Proje Sınıfı" meyvelerini vermeye devam ediyor.

Kur'an-ı Kerim-i ezberlemiş, onun mesajlarını almış yarının yöneticilerini, mimarlarını, mühendislerini, sosyologlarını, eğitimcilerini, fenni ilimlerle birlikte, manevi ilmini almış iki yönü gelişmiş nesiller yetiştirmeyi amaçladığımız projemize yoğun ilgi oluştu.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Müftü Murteza Gür ve okulumuz müdürü Yunus Doğan ile kurum müdürleri, sivil toplum temsilcileri ile hendek halkı katıldı.

Hendek Sari Dede Hafız Abdurrahman Gürses Kur'an Kursu ve Çevreyolu Camiinde hafızlıklarını tamamlayan okulumuz Hendek İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi 45 hafızımız için Hendek Rasim Paşa Camiinde icazet merasimi düzenlendi.