Verimli Çalışmalıyız!

VERİMLİ ÇALIŞMALIYIZ!!!

Okulumuz Hendek İmam Hatip Ortaokulu Rehberlik Servisi ile bir röportaj yaptık. Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışmanımız Nurcan İçöz'le yaptığımız bu söyleşide bizim için çok önemli olan verimli çalışma konusuna değindik. Rehberlik, bireye kendini anlaması, çevresindeki olanakları tanıması ve doğru kararlar vererek özünü gerçekleştirebilmesi için yapılan sistematik ve profesyonel bir yardım süreci olarak tanımlanmaktadır. Bu süreçte Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışmanımız Nurcan İçöz'e nasıl verimli çalışabiliriz diye sorduk. Hocamız bunun için bireysel bir program hazırlamamız ve bunun takibini yapmamız gerektiğinden, kendisinin bize yardımcı olacağından bahsetti. Odaklanmamız için teknolojik aletlerin etrafımızda olmamasına dikkat etmemiz gerektiğini belirtti.

Kendisine bu güzel sohbet için teşekkür ediyoruz. Verimli çalışma programı için uygun bir zamanda mutlaka servisimize uğramalısınız.

Muhammet Baha Polat

Yayın İletişim Kulübü