T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / HENDEK - Hendek İmam Hatip Ortaokulu

LGS'de Geleneksel Başarı

20-07-2022

 

 

 

 2022 LGS sınavında %1'lik dilime 3,    %10'luk dilime 15,   %20'lik dilime 29 öğrencisi giren Hendek İmam Hatip Ortaokulumuz başarısını yeniledi. İlçede sınava giren 75 öğrencimiz ile genel yüzdelikte başarının adresiyiz.

 LGS sonuçlarının ardından gözler şimdi de LGS yerleştirmelerinde.

Öğrencilerimiz İmam hatipliler adına çok iyi bir başarı elde ettikleri için mutluluk duydular. İmam hatipleri yükseltmek, bu konuda insanların düşüncelerini değiştirebilmek adına Hendek İmam Hatip Ortaokulumuz geçmişte olduğu gibi TEOG ve LGS Türkiye başarılarına yenisini ekledi.

"PRENSİPLİ VE PLANLI OLARAK ÇALIŞTIK"

Okul LGS Muhammed Veli GÜLEÇ ve  İkincisi Ruhi Tamer SUNMAN  "İnsanlara yararlı olmak, özellikle ülkeme yararlı olmak bizim için çok önemli. Okuldaki öğretmenlerimizin çok büyük desteği oldu.  Bizi hiç bırakmadılar. Günlük tekrarlarım oldu. Haftalık tekrarlarım oldu. Bu başarıyı sağlamak çok güzel, İmam Hatip olarak sağlamak daha da güzel. " şeklinde konuştular.

Derece yapan öğrencilerin çoğu Proje Anadolu İmam Hatip Lisesine gitmek istiyor.

   

"GÜVENMEKTE HAKLISINIZ"

Halkımızca Tepecik İmam olarak bilinen Hendek İmam Hatip Ortaokulumuzun öğrencilerinin kuruluşundan beri başarıları gurur verici, sınavlı liselere yüksek oranda öğrenci yerleştirecek olmanın gururu ve hamdini yaşıyoruz. Velilerimizin bize güvenmekte haklı olduklarını gösterdik. Tüm bunlar bir ekip işidir, bu nedenle emeği geçen  çalışkan ekibimize, öğrencilimiz ve velilerimize teşekkür ederiz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.07.2022 - Güncelleme: 26.07.2022 13:07 - Görüntülenme: 517
  Beğen | 2  kişi beğendi