May

07.05.2019 Salı günü yaptığımız Okursam Değişir Dünyam Sınavında dereceye giren öğrencilerimizi madalya ile ödüllendirdik. Sınavda dereceye giren öğrencilerimizin listesi şu şekilde oluştu.

May

Anneler günü etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrenci anneleri ile buluşma düzenledik. Ayrıca öğrencilerimizle beraber annelerimize keçeden fotoğraf çerçevesi yaptık. Emeği geçen Türkçe öğretmenimiz Huriye ODABAŞ´a teşekkür eder ve tüm annelerimizin anneler gününü kutlarız.

May

E-edep projesi kapsamında 7-F sınıfı öğrencilerimizden Abdullah Borozancı 84 yeşil kart toplayarak E-edep Madalyonu almaya hak kazanmıştır. Ayrıca  e-edep  tişörtü almaya kazanan 7-A sınıfından Tuba Nur Bolcumcu, 6-H sınıfından Muhammed Ali Davulcu, 6-B sınıfından Salih Koşar, 5-C sınıfından Nurullah İlerilemiş, 8-B sınıfından  Muhammed Taha Perioğlu, 7-A sınıfından İkbal Uzunboy, 8-C  sınıfından Mustafa Güzel, 8-B sınıfından Yusuf Kara  ödüllerini velilerinin ellerinden aldılar.

May

Sene başından beri okulumuzdaki farklı sınıfların değişik etkinliklerle süslediği sınıf panolarımız.....Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

7-F sınıfı öğrencilerimizden Efe Albayrakoğlu Sakarya´da düzenlenen 48 kg Güreş Müsabakalarında Sakarya 1.si olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

Okulsporları Yıldızlar Futbol Turnuvası´nda okulumuz finalde Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu´na yenilerek turnuva 2.si olmuştur. Final müsabakalarının ardından Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı, Okul Müdürleri ve Okul Beden Eğitimi Öğretmenleri dereceye giren okullara kupalarını takdim etti. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erkan KAPLAN´I tebrik ederiz.

Mesleki tanıtım etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileriyle beraber ilçemiz sınırları içerisinde bulunan, Atike Hanım Anadolu Lisesi, Hendek Anadolu Lisesi, Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi´ni ziyaret ettik.

Okulsporları Yıldızlar Futbol Turnuvası´nda okulumuz yarı finalde Ziya Gökalp Ortaokulu´nu 4-1 yenerek finale yükseldi. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erkan KAPLAN´I tebrik ederiz.

Hendek İmam Hatip Ortaokulu olarak haftasonu öğrencilerimizle beraber Selman Dede Mesire Alanında piknik düzenledik. Piknikte öğrencilerimiz yarışmalar eşliğinde oldukça keyifli dakikalar geçirdiler ve sıcak havanın tadını çıkardılar.

7. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması´nda öğrencilerimizden Azra Nur IŞIKLAR Sakarya İli Birincisi olmuştur. Kendisini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Farklılıklarımız zenginliğimizdir diyerek okulumuz rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize ‘Down Sendromlu Bireylerin ‘ genetik farklılıkları anlatıldı. Videolarla desteklenen anlatım sonunda onların renkli dünyalarına da bir iz biz bırakalım dedik. Öğretmenlerimizin de katılım gösterdiği etkinliğimizin sonunda oluşturulan farkındalık köşesinde down sendromlu bireyin annesinin kaleminden yazılan mektup okundu. Bu etkinlikte bilgilendirme broşürleri hazırlayarak duyarlılık gösteren okulumuz öğrencilerinden Sevde Nur Yılmaz ve Meryem Alkan’ı da tebrik ediyoruz

Okulsporları Yıldızlar Futbol Turnuvası´nda okulumuz Özel Teksen Ortaokulu´nu 5-3 yenerek turnuvaya güzel bir başlangıç yaptı.

Öğrencilerimiz Kültür Sanat Dersleri kapsamında ilçemiz sınırları içerisnde bulunan Bayraktepe´yi ziyaret etti. Öğrencilerimiz burada bulunan Hendek Kültür Evi´nide yakından görme fırsatı buldular.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü düzenlediği, öğrencilerimizden Hakan KARABACAK ve Abdullah DAVULCU´nun da katıldığı kampta Türkiye’nin dört bir yanından gelen 10 yaş ve üzerindeki binlerce izci 1. Dünya Savaşı sırasında Çanakkale’de Türk askerinin ortaya koyduğu milli ve manevi ruhu yeniden yaşamaktadır.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed´in(sav) hadisini benimseyen 5.sınıf hafızlık öğrencilerimiz okul bahçemize fidan ekimi gerçekleştirdiler. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.