Yarıyıl Kamp Değerlendirme Raporu

YARIYIL TATİLİ KAMP PROGRAMI DEĞERLENDİRME RAPORU

Yarıyıl tatilinde, öğrencilerin birinci dönem öğrendikleri konuları pekiştirmek ve eksik oldukları konuları tespit etmek amacıyla her güne bir deneme olacak şekilde bir kamp planı yapılmıştır. Bu planlamaya göre öğrencilere 12 adet deneme yapılmıştır. Bu denemelerin altı tanesini aile kontrolünde evde, diğer kısmını ise okulda yapmaları planlanmıştır. Ancak dönem arasında yoğun kar nedeniyle öğrencilerin okulda yapacakları denemelerin bir kısmı ileri bir tarihte tekrar yapılmak üzere ertelenmiştir. Her gün yapılan denemelerden sonra görevli öğretmenler tarafından cevap anahtarı öğrenciler ile paylaşılmıştır. Öğrencilerin cevaplarını kontrol etmeleri istenmiştir. Daha sonra yanlış yaptıkları veya yapamadıkları sorular çevrimiçi ortamda öğretmenler tarafından çözülmüştür. Genel olarak öğrencilerin eksik olduğu konular tespit edilmiş olup gerekli tedbirler alınmıştır.

Aşağıdaki tabloda deneme takvimi yer almaktadır.

05-03-2022

Yayın: 05.03.2022 - Güncelleme: 05.03.2022 12:57 - Görüntülenme: 208