T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / HENDEK - Hendek İmam Hatip Ortaokulu

ÖZGÜN PROJELER ÖDÜL TÖRENİ

Hendek İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen Özgün Projeler Ödül Töreni öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımlarıyla 100 ün üzerinde öğrenciye ödül verilerek gerçekleştirildi.

Okulun ruhunu yansıtan iki özgün proje "E-Edep" ve "Okursam Değişir Dünyam" projeleri özel ödül töreni 28 Ekim 2021'de renkli görüntüler ile taçlandırıldı.

Geçtiğimiz yıl Covit-19 pandemi nedeniyle yapılamayan ödül takdimleri güzel bir tören hazırlığı ile öğrencilerin ödüllerine kavuşması telafi edildi.

Düzenlenen ödül töreni, Okul Müdürü Yunus DOĞAN'ın yürütülen ve planlanan projelerle ilgili bilgi verdiği anlatım ile başladı. Proje süreçleri ve uygulama aşamaları ile ilgili bilgi veren DOĞAN, büyük bir katılımın gerçekleştiği programda; eğitimin milletleri birleştiren, gelişime ve ilerlemeye açık misyonunun 21. yüzyıl ihtiyaçlarını belirleyen ortak yönelişler olduğunu ifade etti. Bu projelerin Hendek İmam Hatip Ortaokulu ile özdeşleştiğini dile getirdi.

Hedefimizin öğrenci ve öğretmenlerimizin özgün projelerimiz ile yeterliliklerini geliştirmelerini, eğitim dünyasındaki yeni yaklaşımları yakalamak ve daha iyi eğitim öğretim becerileri geliştirmelerini sağlamak olduğunu ifade eden DOĞAN,  "Hendek İmam Hatip Ortaokulunda özgün projeler konusunda yeterli seviyedeyiz fakat, kendimizi yeterli olmanın da ötesine taşımalıyız. Okulumuzda yürütülen projelerimizin Bakanlığımızca ödüle layık görüldüğünü ve bugün meyvelerini hep birlikte izliyoruz. Bu durum, hepimiz için gurur verici bir tablo.  Okulumuzun fark oluşturan öğretmenlerine ve projeleri sahiplenen veli ile öğrencilerime gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Daha başarılı ve kaliteli projeler yürüteceğimiz bu yolda, hepinize başarılar diliyor ve hepinizi tebrik ediyorum." dedi. 

Törene Okulun ilk mezunlarından TEOG Türkiye 1.si Rabia Nisa Kalkan da katıldı. Kalkan, TEKNOFEST 2021 İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Afet Yönetimi Finalinde okulu Türkiye 6.lığına taşıyan Ahmet Eren ÜSTÜN ve Efekan HAMZAÇEBİ'ye ödüllerini takdim etti.

E-Edep Kurulu Üyeleri; Namık Onsekizoğlu, Hatice Ak, Nur Garip, Ali Rıza Albayrak, Fatma Dinçer ve Hasan Yıldız tarafından e-Edep tişörtleri 40 yeşil kartı tamamlayan öğrencilere verildi.

Okursam Değişir Dünyam projesini yürüten Türkçe Öğretmenleri ;  Abdullah Dülger, Ali               Şen, Arzu Çakar Güven, Huriye Odabaş ve  İbrahim Türker tarafından Okursam Değişir Dünyam Madalyon ve Tişörtleri dereceye giren öğrencilere verildi.

75 ve üzeri yeşil karta ulaşan 10 öğrenciye özel e-Edep Madalyonu Okul Müdürü Tarafından öğrencilere verildi.

e-Edep Veli Gurur Mektupları Öğrenciler tarafından ailelere takdim edildi.

"E-Edep" ve "Okursam Değişir Dünyam" projeleri özel ödül töreni resimleri Sefer KOŞAR tarafından çekilerek veli ve öğrenciler ile paylaşılacağı duyuruldu.

İstiklal Marşı'nın Kabülü Yarışma Kategorisi Finalinde madalyon takdimi ve katılımcılara teşekkür ile tören sona erdi.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.11.2021 - Güncelleme: 05.04.2024 13:35 - Görüntülenme: 460
  Beğen | 0  kişi beğendi