Hedef LGS 2022 İl Bazlı Kurul Toplantısı Hendek İmam Hatip Ortaokulu Koordinatörlüğünde Yapıldı.

Din Öğretimi sorumlusu şube müdürü başkanlığında Hedef Lgs 2022 projesine dahil olan İmam Hatip Ortaokullarının koordinatörleri ile 14 Nisan 2022 tarihinde il bazlı kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Lgs projesinin tanıtımı bu konudaki bilgi, tecrübe ve proje kapsamında iyi örneklerin paylaşımı yapıldı.

Okulumuzda Hedef Lgs 2022 projesi kapsamında yaz kursu yapılması, WhatsApp soru çözüm gruplarının oluşturulması, çevrimiçi yapılan takviye dersler, ortak kaynak alınması, ara tatil kamp programları, öğrencinin girdiği bütün deneme sonuçlarının toplu görünümü ve başarı grafiğinin oluşturulması, her hafta düzenli olarak deneme sınavının yapılması ve soru çözümlerinin gerçekleştirilmesi, lise tanıtım gezilerinin yapılması, koçluk sistemi oluşturularak öğrenci çalışmalarının planlanması ve takibinin yapılması, veli toplantıları, kariyer günleri etkinliği ile öğrencilerin farklı meslek grupları ile yüz yüze buluşturulması, motivasyon seminerleri okulumuzda uygulanan örnek faaliyetler olarak diğer katılımcılarla paylaşıldı.

29-04-202229-04-202229-04-2022

Yayın: 29.04.2022 - Güncelleme: 29.04.2022 12:53 - Görüntülenme: 376