GENÇLER HUZURDA NAMAZ PROJESİ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Hendek İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlen ''GENÇLER HUZURDA'' namaz projesi ödül töreni Rasimpaşa derneğinde düzenlenen iftar programıyla yapıldı.

22-04-2022

Gençler Huzur' da namaz projesi 10-14 yaş arası öğrencileri kapsayan otuz üç günlük  üç etap halinde , düzenli namaz kılmaya teşvik eden ve cemaatle namaz kılmanın önemini vurgulayan bir projedir. Birinci etap uygulamasının sonucunda namaza düzenli katılan öğrencilerin ödüllendirilmesi Rasimpaşa Derneğinin katkılarıyla düzenlenen iftar programında Hendek İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yunus DOĞAN ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri , dernek başkanı Ali İNCİ  Rasimpaşa Cami imamı Arif TÜRK ve cami müezzini Hamza BOZKURT' un katılımıyla öğrencilerimize takdim edilmiştir.

GENÇLER HUZURDA NAMAZ PROJESİ NEDİR?

Hendek İmam Hatip Ortaokulu tarafından yürütülen Gençler Huzur' da namaz projesi 10-14 yaş arası öğrencilerimize namaz kılmayı sevdirmek, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza öncelikle ALLAH' ın sevgisini ve hoşnutluğunu kazandırma bilinci oluşturmaktadır. Kur'an-ı Kerim'de ''Secde et Rabbine yaklaş!'' buyrulduğuna göre Rabbimizin davetine icabet edebilme  lütfuna layık olduğumuzu hatırlatır.  Rabbimizin huzurundaki gençlerde sevgi ,merhamet ve güven duygularını geliştirmektir.

Bu kapsamda 23 Şubat -1 Haziran tarihleri arasında otuz üç günlük üç etap şeklinde planlanarak namaz takip çizelgesi oluşturulup her öğrenciye verilmiştir. Çizelgelerin takibinde veliler ile işbirliği yapılmıştır. 27 Martta biten 1. Etabın ödül töreni düzenlenmiştir. Ödül töreninde öğrencilere manevi değerin önemini vurgulayan ödüller takdim edilmiştir.

22-04-202222-04-202222-04-202222-04-202222-04-202222-04-2022

Yayın: 22.04.2022 - Güncelleme: 22.04.2022 10:52 - Görüntülenme: 516