Etiket Sonuçları: futbol

May

Okulsporları Yıldızlar Futbol Turnuvası´nda okulumuz finalde Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu´na yenilerek turnuva 2.si olmuştur. Final müsabakalarının ardından Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı, Okul Müdürleri ve Okul Beden Eğitimi Öğretmenleri dereceye giren okullara kupalarını takdim etti. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erkan KAPLAN´I tebrik ederiz.

Okulsporları Yıldızlar Futbol Turnuvası´nda okulumuz yarı finalde Ziya Gökalp Ortaokulu´nu 4-1 yenerek finale yükseldi. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erkan KAPLAN´I tebrik ederiz.

Okulsporları Yıldızlar Futbol Turnuvası´nda okulumuz Özel Teksen Ortaokulu´nu 5-3 yenerek turnuvaya güzel bir başlangıç yaptı.

Okulsporları Küçükler Futbol Turnuvası´nda okul takımımız hiç gol yemeden şampiyonluk elde etti. Kendilerini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.